Welkom | Huitema & Van der Wal Totaaladvies

Even voorstellen
Wij zijn Bonne Huitema en Marco van der Wal, de trotse eigenaren van Huitema & Van der Wal Totaaladvies. Beide zijn wij al jarenlang met veel plezier actief in het bank- en verzekeringswezen. Wij zijn onze loopbaan begonnen bij enkele grote verzekeraars en hypotheekverstrekkers.

Toch bekroop ons gaandeweg steeds meer het gevoel dat bij de grootbanken de belangen van de klant steeds meer naar de achtergrond begonnen te verdwijnen. Dit ‘voelde’ niet goed. In onze ogen horen de belangen van de klant te allen tijde centraal te staan. In 2007 hebben wij dan ook besloten voor onszelf te beginnen. Huitema & Van der Wal Totaaladvies werd geboren.

Verzekeringen & Hypotheken
Dit was natuurlijk een spannende stap. Maar voor dat we het wisten werden wij overspoeld met telefoontjes van bestaande en nieuwe klanten. Dit vertrouwen gaf natuurlijk veel energie. Gaandeweg bouwden wij onze hypotheek- en verzekeringsportefeuille steeds verder uit. En inmiddels is de naam Huitema & Van der Wal Totaaladvies verworden tot een begrip in de regio.

Makelaardij
Aangezien wij gaandeweg steeds meer vraag kregen van nieuwe en bestaande klanten om via ons hun woning te kunnen verkopen, hebben wij besloten om in 2009 onze dienstverlening te gaan uitbreiden met een NVM kantoor: Van der Schalie Makelaars. Door de toevoeging van de makelaardij aan ons dienstpakket kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Een win-win situatie!

Blog
Veel (potentiële) klanten ervaren de financiële producten, zoals verzekeringen en hypotheken, als lastige en complexe materie. ‘Ik zie door de bomen het bos niet meer’ is een opmerking die wij vaak voorbij horen komen. Onze ambitie is om deze kloof te dichten. Dit doen wij al dagelijks tijdens ons klantcontact, maar willen wij nu ook online doen met dit blog.

Wat kunt u verwachten?
Onze ambitie is om onze klantenkring op een begrijpelijke manier op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de verzekeringsbranche, hypotheekbranche en de vastgoedmarkt. Dat wat vaak nog als complex wordt ervaren, willen wij op een simpele en transparante manier uitleggen. Dit zullen we doen aan de hand van nieuwsberichten, blogs en e-books.

En mochten er vragen zijn, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *