Hypotheken

Onze Diensten

hypotheken

De aankoop van een nieuw huis is spannend maar vooral ontzettend leuk. Wanneer je de ideale woning hebt gevonden wil je natuurlijk graag weten wat de financieringsmogelijkheden zijn. Een hypothecaire lening kan je droomhuis in dat geval snel dichterbij brengen.

Huitema & Van der Wal Totaaladvies begeleidt je met alle plezier bij dit proces. Wij hebben overeenkomsten met alle grote hypotheekverstrekkers in Nederland.

Omdat iedere klant uniek is, analyseren wij per aanvraag welke hypotheekverstrekker de meest gunstige tarieven biedt.

Een win-win situatie voor u als klant! U hoeft niet iedere hypotheekverstrekker zelf te benaderen en u bent verzekerd van een volstrekt onafhankelijk advies.  Wij doen al het vergelijkingswerk voor u en nemen het verdere aanvraagproces volledig uit handen. Geen gedoe, zodat u zich bezig kunt blijven houden met belangrijkere zaken.

Onze partners:

  • ING Bank
  • Rabobank
  • Aegon
  • ASR
  • ABN AMRO
  • REAAL

Inmiddels zijn wij al 30 jaar actief als hypotheek adviseur. Een persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons voorop. In het geval van vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen en zullen wij u persoonlijk tewoord staan. 

Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook!

Oversluiten?

Heeft u al een hypotheek?

Wellicht kunnen dan uw maandlasten omlaag. De hypotheekrente is op dit moment namelijk historisch laag. Graag gaan wij samen met u de financiële zaken op een rij zetten om te bekijken welke voordelen in uw situatie te behalen zijn.

Onze partners

Neem contact op!

Neem gerust contact op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen over uw verzekeringsporteuille, lening of hypotheek. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in via onderstaande button.