Hypotheekadvies

Hypotheek

U wilt graag verhuizen en een woning kopen?

Wat leuk!

Helaas is bijna niemand in de positie om een woning helemaal zelf te betalen. Maar niet getreurd! Een hypotheek kan in dit geval uitkomst bieden.

Wanneer je hebt besloten om een hypotheek af te sluiten is het ontzettend belangrijk je hierbij goed te laten adviseren.

De hypotheek die je afsluit bepaalt namelijk voor een aanzienlijke periode de hoogte van jouw maandelijkse woonlasten. De maandlasten hangen af van het bedrag dat u leent, de rente en de specifieke hypotheekvorm.

Niet onbelangrijk dus om je op een deskundige en onafhankelijke manier te laten adviseren bij het afsluiten van je hypotheek.

ls hypotheekadviseur zien wij het als onze belangrijkste taak om jouw op persoonlijke manier begeleiden bij dit proces en er voor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt.

Als gecertificeerd hypotheekadviseur kunnen wij voor jou bemiddelen bij vrijwel alle Nederlandse banken en hypohteekverstrekkers. Omdat iedere klant uniek is, analyseren wij per aanvraag welke hypotheekverstrekker de meest gunstige voorwaarden en tarieven biedt. Een win-winsituatie voor jou als stater op de woningmarkt.

Mocht je benieuwd zijn naar jouw mogelijkheden op de wonigmarkt, neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou berekenen we graag wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Het kiezen voor een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie levert u veel rust en zekerheid op.

Onze partners