startershypotheek

Hypotheekadvies

Hypotheek voor starters

Als starter de woningmarkt betreden is best spannend. Er komt veel op je af en er moet behoorlijk wat geregeld worden.

Eén van de eerste dingen die je zult willen regelen is jouw hypotheek. Zonder hypotheek is het als starter vrijwel onmogelijk om een eigen woning te kopen.

Graag wijzen wij je erop dat de keuze voor de juiste hypotheek(vorm) erg belangrijk is.
Je gaat namelijk  voor langere tijd een financiële verplichting aan met een hypotheekverstrekker. De keuzes die je maakt voor de financiering van je woning hebben jarenlang invloed op de hoogte je (maandelijkse) budget.

Als hypotheekadviseur zien wij het als onze belangrijkste taak om jouw op persoonlijke manier begeleiden bij dit proces en er voor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt.

Zo houden wij bij het berekenen van jouw maximale hypotheeklast er bijvoorbeeld rekening mee dat je de hypotheek gedurende de gehele looptijd kunt betalen. Ook als je plotseling zonder werk komt te zitten of wanneer er kinderen bij komen.

Het kiezen voor een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie levert simpelweg veel rust en zekerheid op. Wel zo prettig. Zowel voor jou als voor ons.

Als gecertificeerd hypotheekadviseur kunnen wij voor jou bemiddelen bij vrijwel alle Nederlandse banken en hypohteekverstrekkers. Omdat iedere klant uniek is, analyseren wij per aanvraag welke hypotheekverstrekker de meest gunstige voorwaarden en tarieven biedt. Een win-winsituatie voor jou als stater op de woningmarkt.

Mocht je benieuwd zijn naar jouw mogelijkheden op de wonigmarkt, neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou berekenen we graag wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

Verzekeringen voor starters

Naast de hypotheek wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat je op het gebied van verzekeringen alles perfect hebt geregeld. Denk bijvoorbeeld aan een brand- en opstalverzekering voor je nieuwe woning en een inboedelverzekering voor alle nieuwe meubels, witgoed en elektronische apparatuur die je aanschaft.

Wanneer je de woning koopt met een eventuele partner is het ook belangrijk om stil te staan bij een goede overlijdensrisicoverzekering. Mocht jou of jouw partner onverhoopt iets overkomen dan kan degene die achterblijft gewoon blijven wonen in de woning.

Ook bij het regelen van de verzekeringen kunnen we jouw als starter helpen. Wij zijn namelijk al 25 jaar actief als verzekeringsadviseur. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan zorgen wij ervoor dat je geen financiële schade zult lijden.


Aankoopbegeleiding voor starters

Zoals je misschien al had gelezen zijn wij tevens de trotse eigenaren van een NVM Makelaarskantoor: Van der Schalie Makelaars. Mocht je hulp nodig hebben bij het aankopen van jouw ideale woning, dan kunnen wij je ook daar bij helpen.

We kunnen voor jouw een bouwkundige keuring uitvoeren, een extra waardebepaling doen en je helpen bij het voeren van de onderhandelingen.


Ontzorgen

Of het nou gaat om het afsluiten van een hypotheek, verzekering of begeleiding bij de aan- of verkoop van jouw woning. Ons doel is om jou alle zorgen uit handen te nemen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Hypotheekadvies voor starters

Als starter op de woningmarkt wil je vast graag weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Hoe hoog is de hypothecaire lening die je kunt krijgen en wat zijn de maandelijkse hypotheeklasten? Dit rekenen we graag eens voor je uit!
Natuurlijk doen we dit geheel vrijblijvend.

Onze partners